HAURATON Drenaj

HAURATECH SOLUTION & SYSTEMS srl
Sos Iancului No 10, Ap.95, sector 2
Bucharest / RO-Romania
+40 744 919 901
office@hauratech.ro

Prezentari Video

FASERFIX Productie si logistica

In aceasta prezentare puteti vedea cum se fabrica rigolele din gama FASERFIX si cateva elemente de logistica (transportul si paletarea. tate acestea la fabrica HAURATON din Ötigheim

SIDE-LOCK prezentare video - sistem revolutionare de economisire a timpului, montaj fara suruburi

SIDE-LOCK este un sistem unic de blocare, care functionează in totalitate fara alte accesorii. Pur si simplu se pune capacul peste rigola si se fixeaza cu piciorul. "Faceti clic" si gratarul este fixat, asigurand siguranta rutiera. Pentru a curata rigola, capacul este scos extrem de rapid, folosind un instrument simplu (surubelnita). Sistemul SIDE-LOCK salvează astfel 90% din timpul necesar montajului gratarelor.
SIDE-LOCK a fost dezvoltat de HAURATON si este un sistem patentat.

Puteti vedea aici montajul si scoaterea gratarelor cu sistem SIDE-LOOK

DRAINFIX®CLEAN - Tratamentul apei de ploaie cu ajutorul substratului filtrant

 

RECYFIX® Instalarea rigolelor

Aici puteti vedea instalare profesionala a sistemului de rigole RECYFIX

 

RECYFIX®HICAP® Rigole pe Circuitul Yas Marina

BINE ATI VENIT LA SISTEMUL DE DRENAJ CLASA PREMIUM:
sistem de rigole inovatoar, peste 20 km de rigole pentru o suprafata de 170 hectare au fost prevazute la noul circuit de Formula 1, Yas Marina in Abu Dhabi.

 

RECYFIX®HICAP® prezentare video

RECYFIX HICAP este un produs creat pentru nevoi speciale de drenare. Sistemul este folosit pentru drenarea suprafetelor mari dar si ca un sistem de retentie. Sistemul RECYFIX HICAP combina sistemul liniar cu canalizarea: colecteaza apele de suprafata, le transporta pe distanta mare si le deverseaza in circuitul principal de canalizare.
Sistemul ofera performate mari de drenaj; trecerea de la un nivel de stocare la urmatorul se face gradual. Volumul de apa din sistem este introdus treptat in sistemul de canalizare fara a-l supraaglomera.

 

SIDE-LOCK prezentare video

SIDE-LOCK este un sistem unic de fixare rapid al gratarelor care functioneaza fara accesorii. Se aseaza gratarul peste rigola de scurgere si se fixeaza cu piciorul. Gratarul poate fi scos cu ajutorul unei surubelnite sau a unei rangi. Sistemul SIDE-LOCK economiseste timp de pana la 90% la montare fata de metoda conventionala si totodata reduce si costurile de montare.

 
 
 
 

HAURATECH SOLUTION & SYSTEMS srl
Sos Iancului No 10, Ap.95, sector 2
Bucharest / RO-Romania
+40 744 919 901
office@hauratech.ro

 

Imprint        Privacy policy