HAURATON Drenaj

HAURATECH SOLUTION & SYSTEMS srl
Sos Iancului No 10, Ap.95, sector 2
Bucharest / RO-Romania
+40 744 919 901
office@hauratech.ro

Promenada turistica MAMAIA

RECYFIX DRAINFIX CLEAN - solutii de drenare si tratare a apelor de suprafata.
Agrement Tehnic 003-05/298-2014

In perioada 2014-2015 HAURATON ROMANIA a participat la executia, cu fonduri Europene, a proiectului "Promenada turistica MAMAIA", ca furnizor de solutii.
Proiectul a constat, cu ajutorul unor solutii inovative, in reabilitarea arhitecturala dar si ingineresc-functionala a portiunii cuprinse, in MAMAIA, intre Hotelurile Parc/Perla si Vega. Zonele reabilitate sunt zone atat cu trafic pietonal cat si zone cu trafic auto (clasa D400).
In ceea ce priveste produsele HAURATON utilizate: s-a implementat o solutie inovatoare - o rigola care contine un strat filtrant si care pe langa rolul clasic de preluare ape de suprafata si filtreaza/curata apele meteorice de hidrocarburi, metale grele, etc. Aceasta solutie este o noutate in Romania, in tarile din Europa de Vest fiind folosita din ce in ce mai des, ca urmare a legislatiilor respective. Pentru detalii tehnice, colectivul HAURATON va sta la dispozitie. Sistemul prezinta numeroase avantaje, printre care o mentenanta facila, executie rapida, siguranta in exploatare, etc.
La toate incercarile la care a fost testat produsul s-au obtinut valori mai bune decat cele solicitate de NTPA 01, NTPA 02, NTPA 011 pentru hidrocarburi sau metale grele.
Solutia a fost avizata tehnic favorabil si de CTPC prin Agrementul Tehnic 003-05/298-2014.
Au fost folositi peste 9 KM de rigola HAURATON tip RECYFIX (latime 300 mm) cu gratar din fonta, care contine si sistemul de filtrare format din stratul filtrant si sistemul de drenaj.

 
Montaj rigola
Montaj rigola
Strat filtrant
Proiect finalizat
Proiect finalizat
 
 

HAURATECH SOLUTION & SYSTEMS srl
Sos Iancului No 10, Ap.95, sector 2
Bucharest / RO-Romania
+40 744 919 901
office@hauratech.ro

 

Imprint        Privacy policy